Tuesday, August 16, 2011

Περί πρωταθλήματος...σχόλιο

Ε, τοτε να του δωσουμε το πρωτάθλημα απο τώρα. Αγώνες και κουραφέξαλα.

Αφού ο Μαρινακης εριξε πολλα λεφτα δικαιούται να του δωσουμε και το πρωταθλημα.



Ασε που αν του δωσουμε το πρωταθλημα απο τωρα θα γλυτώσουμε και τα εξοδα για τοσους αστυνομικούς. Δεν θα γινουν επεισόδια, δεν θα υπαρχουν στημένα και πολλα αλλα ωραία.



Θα γλυτώσει και ο Μαρινακης τα εξοδα για τους μπραβους. Ξερεις αυτους που στελνει να προστατευουν διαιτητες οπως ακουσαμε σε καποιον διαλογο (για την ακριβεια διαβασαμε σε ολα σχεδον τα site).



Αλλα ας μας ενημερωσει ο αγαπητός αναγνωστης ποιες θεσεις θα παρουν και οι υπολοιπες ομαδες γιατι πρεπει να ξερουμε ποιος θα παιξει Ευρώπη.



Βασικα αφου ο Μαρινακης εριξε πολλα λεφτα καλο θα ειναι να βγουν Ευρώπη και οι ομαδες οπως Ατρομητος - Πανιονιος - Κερκυρα που εχουν αριστες σχεσεις με τον Μαρινακη.



ΥΓ: Ενημερωτικά να σου πω οτι η Μπραγκα που εφτασε τελικο Europa League. Εχει Αγωνιστικό Μπατζετ 5.400.000. Πολυ πολυ μικροτερο απο του ολυμπιακού, του παναθηναϊκού. Μικροτερο και απο Αεκ και παοκ. Περιπου οσο και του Αρη.

Στον τελικο ομως εφτασε η Μπραγκα. Ο Ολυμπιακος ειχε αποκλειστεί απο μια Ισραηλινη ομαδα (θες να πουμε και το μπατζετ της ομαδας του Ισραηλ;;). Να σου θυμίσω οτι στο Europa League συμμετείχε και η Manchester City (προφανως δεν θες να σου πω το αγωνιστικο μπατζετ της! Ο Τεβεζ ΜΟΝΟ επερνε οσο ΟΛΟΙ οι παικτες της Μπραγκα!)

0 comments:

Post a Comment